Omgeving

De camping ligt op worpafstand van het monumentale stadje Blokzijl en aan de rand van het Nationaal Park “Weerribben-Wieden”. Aan de noordkant ligt het natuurgebied “De Weerribben”en aan de zuidkant het natuurgebied “De Wieden”. Deze omgeving is een ideaal gebied om op de fiets, wandelend of varend te verkennen. Ontdek de wereld van Giethoorn & de waterdorpen, Nationaal Park & het veenhart, Zuiderzee & de handelssteden en Steenwijk & fascinerende geschiedenis.


Een greep uit de mogelijkheden

  • In Sint-Jansklooster bevind zich het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten; Hier ontdek en beleef je de bijzondere natuur, het landschap en de cultuurhistorie van dit unieke waterrijke gebied. Met laarzenpad en rolstoelvriendelijk vlonderpad.
  • Bezoekerscentrum Ossenzijl; Boten zijn er op veel plekken te huur en vaar door de groene tunnels van moerasbossen om even later weer te genieten van het weidse uitzicht over de hooi- en rietlanden. 
  • Vaardienst EcoWaterLiner; ontdek vanaf het water. Fiets kan mee aan boord.
  • Ontdek ons mooie gebied op de fiets; Fietsnetwerk of Fietsroute netwerk voor diverse mooie tochten. 
  • Mooie wandelingen met verschillende startpunten; wandelreijk of Weerribben-Wieden
  • Watertoren St Jansklooster
In ons informatie huisje op de camping vind je allerlei folders die je op je gemak kunt bestuderen. Na al deze activiteiten is het heerlijk terugkomen en genieten van de rust en ruimte op de camping.

Een wereldplek tegen een vriendelijk tarief.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.